RYDE CELEBRITY PREDSTAVUJE PRVÚ VYBRANÚ OSOBNOSŤ, S KTOROU BUDETE MAŤ ŠANCU JAZDIŤ PO BRATISLAVE.

RYDE Celebrity prvá osobnosť

Slovenský aktuálne neaktívny politik a podnikateľ, Boris Kollár, prejavil záujem zapojiť sa do novej služby slovenskej aplikácie RYDE Taxi. Bude tak vykonávať činnosť taxikára a zároveň zárobok dávať na dobrú vec.

„Pýtate sa ma, ako dnes trávim čas. Rozhodol som sa preto poodhaliť Vám viac zo svojho súkromia, resp. odpovedať na otázky, ktoré Vás zaujímajú a tak sa Vám priblížiť ešte viac. Zarobené peniaze chcem podarovať tým, ktorí to potrebujú najviac, slobodným matkám a ich deťom.“. Povedal Boris Kollár.

Cieľom novej služby RYDE Taxi Celebrity je poskytovať taxislužby pre širokú verejnosť a zároveň vytvoriť komunikačnú platformu medzi celebritami a verejnosťou.

V každom takomto vozidle budú nainštalované kamery, ktoré sa aktivujú po súhlase prepravovanej osoby. Rozhovor medzi vodičom (celebrita) a prepravovanou osobou bude moderovať práve celebrita. Takto získaný rozhovory bude môcť celebrita použiť a prezentovať na svojich sociálnych médiách.

Témy rozhovorov si celebrity vyberajú samé a služba Celebrity RYDE je platformou na ich realizáciu.

Jazdné v prípade služby Celebrity RYDE bude rovnaké ako pri štandardnej službe RYDE Taxi.

Celebrity si samé určujú termíny jazdenia a bude len na zákazníkoch, aby ich zastihli za volantom. Informácia, kto a kedy bude jazdiť, bude prezentovaná výlučne cez profil RYDE Taxi na facebooku a instagrame.

Celkové utŕžené jazdné celebrity venujú občianskemu združeniu Návrat, ktoré poskytuje pomoc deťom na návrat do rodín.

Spojenie Celebrity RYDE so slovenskými celebritami umožní priblížiť život známych osobností  verejnosti a zároveň zodpovie veľa otázok, ktoré verejnosť má ohľadom ich života alebo názorov na aktuálne dianie v spoločnosti.  Utŕžené výnosy pôjdu na dobročinnú aktivitu.

Ste známa osobnosť či celebrita? Zaregistrujte sa online TU a my sa Vám ozveme naspäť. 

RYDE Taxi si vyhradzuje právo výberu vodiča, ktorého zaradí do služby RYDE Celebrity. Pri schvaľovaní záujemcu do programu RYDE Celebrity sa posudzuje spoločenský profil záujemcu ako i jeho aktivita a témy komunikované na sociálnych sieťach.

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov