RYDE Celebrity. Nové taxi v Bratislave.

Celebrity RYDE. Nové taxi v Bratislave.

14. február 2024

Slovenská inovatívna digitálna taxislužba RYDE Taxi pôsobiaca v Bratislave spúšťa od 14. februára 2024 novú službu ako súčasť svojej existujúcej taxi flotily a bude poskytovať známym osobnostiam a celebritám vozidlá taxislužby pod názvom RYDE Celebrity.

Cieľom služby je poskytovať služby taxi pre verejnosť a zároveň vytvoriť komunikačnú platformu medzi celebritami a verejnosťou.

V každom takomto vozidle budú nainštalované kamery, ktoré sa aktivujú po súhlase prepravovanej osoby. Rozhovor medzi vodičom (celebrita) a prepravovanou osobou bude moderovať práve celebrita. Takto získaný rozhovory bude môcť celebrita použiť a prezentovať na svojich sociálnych médiách.  Cieľom takejto jazdy bude okrem komfortnej prepravy osoby z miesta A do miesta B aj socializácia a rozvoj komunikácie celebrít s verejnosťou a priblíženie ich života verejnosti.

Témy rozhovorov si celebrity vyberajú samé a služba RYDE Celebrity je platformou na ich realizáciu. Jazdné v prípade služby RYDE Celebrity bude rovnaké ako pri štandardnej službe RYDE Taxi. Celebrity si samé určujú termíny jazdenia a bude len na zákazníkoch, aby ich zastihli za volantom. Informácia, kto a kedy bude jazdiť, bude prezentovaná výlučne cez profil RYDE Taxi na facebooku a instagrame.

Celkové utŕžené jazdné celebrity venujú občianskemu združeniu Návrat, ktoré poskytuje pomoc deťom na návrat do rodín.

Spojenie RYDE Celebrity so slovenskými celebritami umožní priblížiť život známych osobností  verejnosti a zároveň zodpovie veľa otázok, ktoré verejnosť má ohľadom ich života alebo názorov na aktuálne dianie v spoločnosti.  Utŕžené výnosy pôjdu na dobročinnú aktivitu.

Ste známa osobnosť či celebrita? Zaregistrujte sa online TU a my sa Vám ozveme naspäť. 

RYDE Taxi si vyhradzuje právo výberu vodiča, ktorého zaradí do služby RYDE Celebrity. Pri schvaľovaní záujemcu do programu RYDE Celebrity sa posudzuje spoločenský profil záujemcu ako i jeho aktivita a témy komunikované na sociálnych sieťach.

 

appstore
playstore
Späť na zoznam blogov